ORDRER KUN MULIGE UDEN INDRAMNING – Da vi er udgået for rammer på ubestemt tid, er det kun ikke-indrammet som kan behandles

Søg
Søg
Søg
[rev_slider slidertitle=”front_slider” alias=”front_slider”]

Er du kunstner så kontakt os

I Danmark er vi mange dygtige kunstnere

Mange af os er desværre usynlige i kampen mod de helt store selskaber og den store udfordring det kan være at sælge sine billedeværker ( specielt som designer ) og dermed får en rigtig flot kunst ikke den synlighed den fortjener. Med designkunst.dk har vi en vision om, at give danskerne en bredere vifte.

Design

Kunst og ånd til at pryde de danske hjem.

Hjemmet er for mange af os vores hobby og vores et og alt, og vi mener ikke at man bør begrænse sig til massekunst købt i de store møbelvarehuse.

Takket være vores nuværende og kommende samarbejder med mange nye dygtige kunstnere, giver vi nu muligheden for yderligere at kunne sætte sig eget personlige præg på sit hjem.

Et foto siger mere end 1000 ord. En illustration siger mere end 1000 fotos

 

Ny kunstner ser dagens lys.

Hanne Jørgensen

Hendes værker reproduceres som luksus kanvasprint og kan bestilles her på:
kontakt@designkunst.dk - forskellige rammetyper, mål og farve

Sano kolonihaver

Olie akryl

Et nyt kunsttalent, Hanne Jørgensens fernisering

FLOTTE PLAKATER

…som motiv eller serie. Amager plakater var den første serie og den fandt hurtigt vej til manges hjerter. Her arbejdede vi med farverige motiver som lyser op i rummet, og samtidig harmonerer med komplimentær-farver og lidt pang.

Det blev en succes og hvad startede som som en serie på tre motiver, blev siden hen til hele seks. Hermed giver vi som de eneste, en enestående mulighed for at få hele Amager ind i stuen og lave kombinationer imellem de forskellige variationer af størrelser som vi tilbyder. Andre vælger at dekorere deres hjem eller kontorer med enkeltmotiver, som går igen i flere rum eller lokaler. Mulighederne er mange.

Amager serien indeholder:

Kastrup plakaten, et stemningsbillede fra Amager Strandpark i Kastrup.

Ørestad plakaten, som viser en fortolkning af Ørestad.

Dragør plakaten, et øjebliksbillede fra den idylliske by Dragør, med Lodstårnet og Havnen, samt de gamle smukke bygninger.

Amagerbro plakaten med de smukke tårne og utroligt hyggelige baggårde.

Christiania plakaten som fanger stemningen og livet onkring Voldanlægget og Christianias mure

samt Islands Brygge plakaten som fanger en sommeraften med vandhunde som bader i Havnen og folk som går tur langs de klenodiske togskinner.

Færdig og trykklar er nu også den længe efterspurgte Tårnby plakat. Den er nu på lager og klar til at komme ud at hænge i de gode hjem.

Vi kan nu også byde velkommen til vandhundenes paradis, nemlig Helgoland plakaten. Så til alle jer der er klar til det kolde gys, er den nu også tilgængelig.

Endnu en Amager plakat er nu klar! Vi kan byde velkommen til Fælleden plakaten. Så til alle jer som elsker at Fælleden, så er den klar. Serien er illustreret af dansk/italienske Stefan Cantagallo Rasmussen fra Kastrup.

København plakater

København serien indeholder Nyhavn plakaten, citys tumleplads hvor der hygges på havnekajen, festes i natten og sejles på Kanalrundfart. Frederiksberg plakaten, som det trendy område hvor man drikker cafe latte på de mange cafeer, tager i Frederiksberg Have og tager ungerne med i Zoologisk Have. Amalienborg plakaten, hjemsted for Danmarks Monark og ansøger til at komme på Unescos liste over Verdens kulturarv, Rådhuspladsen plakaten, som er nationalromantikkens hovedværk i Danmark og citys samlingspunkt. Vesterbro plakaten som viser byfornyelsen og den blomstrende udvikling i den nu meget populære bydel. Nørrebro plakaten der viser diversiteten i København og blandt andet illustrerer Den Røde Plads, Moskeen og Assistenskirkegården, samt Østerbro plakaten som i al sin pragt sender os på besøg i den moderne og polulære bydel. Alle tre illustreret af den utroligt talentfulde og detaljeorienterede dansk/spanske Fernando Stefan Tabanera, fra Vanløse. Sidenhen er kommet en fin Glostrup plakat som tydeligt afspejler byen med dets vartegn og atmosfære. Desuden er vi stolte af at kunne præsentere en længe efterspurgt Sydhavnen plakat som viser Mozarts plads i et kærligt favntag med de nye poulære kanalmiljøer som tydeligt præger det populære område omkring Sydhavnen. Yderligere er vi stolte af at kunne præsentere en Valby plakat som snart er trykklar. Plakaten viser både Nordisk Film, Valby Langgade og Zoologisk have bakken. Brønshøj plakaten er også blevet trykklar og er tilgængelig på hjemmesiden. Få Bjarne Reuters baghave på væggen. Tilgengælig på shoppen er nu også Rødovre Plakaten, med det fine vandtårn, center og Damhussøen. Plakaterne er designet af Stefan Cantagallo.

Aarhus plakater

Vi er stolte af at kunne præsentere Aarhusplakater med Den gamle by i Aarhus, som sender os hundrede år tilbage i tiden og viser Danmarks og verdens eneste Købstadsmuseum, tegnet af Fernando Tabanera. Desuden kan vi med stolthed præsentere en Aarhus plakat. Plakaten er, den til dato, mest detaljerede plakat i vores assortiment og viser Aarhus Midtby langs åen. Vi kan desuden yderligere præsentere jer for en Risskov plakat. Alle disse tre enestående værker er tegnet af den talentfulde Fernando Tabanera, som er født og opvokset i Vanløse.

Bornholm plakater

Det er med stolthed at vi nu kan fremvise tre forskellige Bornholm plakater i en ny, trendy og stilren udformning i tre skønne moderigtige grundfarver. Bornholm er endelig ude af sin kasse og plakaten har det sjove og finurlige tvist, at Bornholm har byttet plads med Danmarkskortet, som nu er havnet i boksen. Se de helt nye Bornholm plakater her.

Sydhavsøerne Syd og Vestsjælland

Uimodståelige plakater er nu kommet i sortimentet. Vi er stolte af at kunne præsentere værker med fortolkninger af livet og stemningen fra områderne. Her kan du blandt andet se Lolland Falster plakater med de karakteristiske tårne og den smukke natur. Er du til broer er der plakater med broer, lige fra Farøbroen, Guldborgsund broen til Storstrømsbroen. Se alle Lolland Falster plakater

Anne Godsk illustrationer

Fra Jylland har vi fået enestående selskab af den talentfulde Anne Godsk, som i mange år har skabt illustrationer, eventyr og stemninger og hvis egen helt specielle stil vi nu alle kan nyde. I porteføljen har vi fornøjelsen af at præsentere de smukke serier: Danmark i naturen, besøg Danmark fra naturens hyggeligste og smukkeste side. Vadehavet, gå en tur langs Vadehavet og se naturen og det rige dyreliv, som er helt unikt for området. Får du mod på at tage på eventyr kan du se H.C Andersens eventyr, illustrerede på smukkeste vis af den dygtige Anne.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.