ORDRER KUN MULIGE UDEN INDRAMNING – Da vi er udgået for rammer på ubestemt tid, er det kun ikke-indrammet som kan behandles

Søg
Søg
Søg

Designkunst ideologien

Hvordan vi opnåede succes. Hvis vi kunne starte fra bunden, kan andre jo også. Hvordan gøres det..? Stefan Cantagallo Rasmussen var fra start i en gunstig situation, hvor han kunne koncentrere sig om design og ikke: Salg, eksponering samt opslidende firmaopstart. Af denne relativt  simple årsag blev “ Nye Danske Designklassikere til en omfattende realitet.

Kunst-talenters værker

Nanonym

Nanonym

Se Mere

Dyster

Dyster

Se Mere

Cantagallo

Cantagallo

Se Mere

Line Klintrup

Line Klintrup

Se Mere

Daniela P Urrutia

Daniela P Urrutia

Se Mere

Da det hele begyndte i 2016:

Vi var heldige at vores æg blev lagt i den rigtige “rede”. Vi var nemlig i kontorfællesskab med de helt rigtige folk til at få os belyst og synliggjort. Den viden har vi i dag, og vi deler den nu ud til de udvalgte:

  • designere
  • kunstmalere
  • illustratorer

og snart flere områder… Vores ideologi udført i praksis: At fokusere på de mange dygtige ukendte kunstnere.

Aktiv indsats imod "anti-talentspild"

Kunstbranchen kan for mange være et udfordrende felt, og som ukendt designer inden for alle felter, kan det være svært at blive set og opdaget.


Ikke alene er de fleste kunstnere følelsesmæssigt involveret i deres håndværk, de er også de absolut dårligste sælgere af deres eget produkt der findes. Det er synd og skam, for vi er rigtigt mange kunstelskere som går glip af skønt håndværk og det er samtidig synd for for de mange kunstnere som aldrig bliver opdaget. Vi har valgt at hjælpe til med vores fremvisninger og muligheder for at købe her, Hermed kan mange fremadrettet vækste, omsætte, ansætte og bringe endnu mere design til verden…som vi alle får gavn af.

  • Så vores kultur ikke ender på en harddisk
  • Så projektet kan blive yderligere forfinet og udbredt
  • Så flere kunstnere bliver set, solgt og bidrager til samfundet

Kunne du tænke dig at lære mere om Anti Talentspild, så læs mere her: